Een nieuw platform voor zorgorganisatie Sensire

 In Nieuws

Zo’n honderd verpleegkundigen, verzorgenden, stafmensen en managers van Sensire mocht ik spreken om de nieuwe website van Sensire in te delen en van content te voorzien.

Het was een voorrecht om al die leuke en gepassioneerde mensen te ontmoeten! In de zorg voor ouderen zijn zij het goede nieuws. Ze gaven me niet alleen alle relevante informatie voor hun klanten en bewoners, maar vertelden ook openhartig over hun werk, waarom ze het doen en waar ze energie van krijgen. Zo konden we een website maken die de zorg voor ouderen van een realistische en menselijke kant bekijkt, en ruimte laat aan iedereen om er ook zelf wat van te vinden.

Deze tour langs de mensen van Sensire bracht ook goed nieuws voor Sensire zelf:

– Wil je de zorg echt dienstbaar maken aan het welzijn van mensen? Je wijkteams kijken al lang verder dan iemands medische indicatie.
– Wil je dat verhuizen naar een verpleeghuis geen ‘knip’ is met iemands sociale leven? Je zorgteams zetten de deuren voor familie en naasten al wagenwijd open.
– En zoek je oplossingen bij ziektebeelden en voor financiële krapte? Je medewerkers vinden ze elke dag.

Deze website werd vormgegeven door Ruud Kempers en Eric Rugers van Launderette, en gebouwd door Joera Mulders en Tom Ootes in een vlotte en vrolijke samenwerking.

Recent Posts